det var på tiden

klockan 4 imorse så beställde jag klänningen från förra inlägget.. jag känner mig som världens lyckligaste.. eller jag vet iofs inte än. om den passar och är lika fin som jag tror den är.

Mina knän tar kål på mig.. men snart ska vi iväg och äta kalkon .. mums mums.

ja just det.. gott nytt år på er alla


vill ha.

Jag brukar alltid sitta på buda på tradera... speciellt på "style by stars" klänningar... älsklingen hittade sidan och skickade den till mig och han visste exakt redan innan jag själv hade sett den vilken klänning jag skulle köpa =D

Den här

så det är det första jag ska fixa med när jag kommer hem imorgon.. eller så fixar jag det inatt.. vem vet?

hmm godbye my friend

Sitter på jobb igen. Älskling väckte mig vid kvart över fem när han kom hem efter jobbet.. Jag har inte sovit så värst bra men ska nog klara natten ändå.

Efter dusch och mat så kom stoffe och vi alla tre gick till grappa för att ta en farvälfika.. han åker till tokyo imorgon, sen drar han till australien och är där i tre månader.. jag har sagt massa han inte ska göra.. kommer bli kul för honom =D haha.. speciellt eftersom han kommer säkert göra det jag sa han inte får... tex hoppa från klippor får han inte göra.. om ingen annan hoppat först...det besultade vi till slut.. att det var okej om han lät någon provhoppa innan honom.. gud vet hur grunt det är där liksom =D

"vid klippor är det stenigt stoffe, det har jag hört på tv, det var en stackare som hoppade, någon tog bild och han kom inte upp igen. så våga inte göra det"

Jag är så orolig.. haha...

jjaja... jag känner mig faktiskt mycket rastlös idag för att jobba natt.. men iofs.. det har gått en timme så jag ska nog vänta och se vad som händer..

min pojkvän är iaf världens finaste... känns som jag är lite småkinkig helt i onödan.. speciellt när jag jobbar natt... vet inte... inte alls meningen.... hoppas han inte tycker jag e dum...

jobbe

Då sitter man på jobb då och att skriva idag är helt lönlöst.. Huvudet hänger inte med. jag tror jag startar med att titta på desperata husfruar medan tösen ändå sover gott =D

först ska jag hämta lite och dricka... känner mig rätt törstig...

just det.. tack vare min alldeles underbara brainy så kunde jag köra till jobbet idag =D tack föra tt jag får passa din bil.. =D

nu e det dax

Såå... då var det dax att packa ihop sina grejor inför natten på jobbet... Så synd att ästår ligger och sover på min väska... vill inte störa henne egentligen.. men jag måste . . .

fuck

han har så svårt att bestämma sig..

Goddagens på er... jag har precis gjort mig klar.... jag jobbar ikväll.. börjar 20.00... så jag har sovit till halv fyra.. haha värsta onödigt men skönt var det =D


hejdå

avslutet

. . . . . . . . . . . . . .
Imorgon när jag jobbar natt så tänkte jag skriva ner det gångna året och skriva om det nya... 2 0 0 9 .

varför inte? Jag har gjort så de senaste åren... de finns alla där.. nerskrivna på papper så jag inte ska glömma allt det som har betytt något för mig, eller inte har haft någon mening men som visat sg nyttigt ändå..

varje år avslutar jag på samma sätt... en riktig funderare..

no shiiiit

Jag minns den där dagen när jag gick i högstadiet.. Hade precis börjat sjuan och det var fredag. Om jag inte minns helt fel så gick jag där med min utslitna väska och funderade på hur jag skulle spendera min helg.
Jag kände att det skulle bli en hemsk helg.. "Jag gör ju fan aldrig någonting" tänkte jag för mig själv där jag sakta spatserade till stationen för att ta mig hem.
Alla andra skulle något. Min dåvarande bästis skulle spela match och de andra som jag halvt kände då var alldeles för fina för att umgås med mig utanför skolan.
Och så var det ju varje helg. Inte någon direkt att umgås med Jag bodde ju långt ifrån alla andra. Men det var att jag inte ville byta skola när vi flyttade. Så jag fick gå kvar men pendla.

Den dagen insåg jag att mitt liv var rätt tråkigt, och att det krävdes förändring. Jag menar.. jag var tolv och sugen på att prova mina vingar.. skulle bli tretton det året. (jag är född lite sent) Så där gick jag och ritade upp min "livsplan" i huvudet på vägen hem. Jag tillbringade nog hela helgen med att skriva olika listor och grejor jag var tvungen att prova.

Och här sitter jag idag... minns dagen precis som om det var igår.

Inte för att jag gjorde något på listorna kanske.. men fan var det den dagen jag började vara tonåring..

oh My Lord

Guuuuud.... har storhandlat idag.. eller inte storhandlat så mycket men handlat hem massa saker...

Och vad händer ikväll då??

fy faaaan

Fy för sören vad sleden man kan vara...

trött mest.. jag tänkte gå och ta på mig kläder nu och ut och gå en runda...


Sömnlös i Eslöv

Då var ännu en sömnlös natt avklarad.. Tack Vixi för jag fick låna OTH av dig.. störigt hur det slutar bara..

Jag ska ner och röka nu... klockan är 05.55... förhoppningsvis finns där inga där ute.. sen ska jag försöka allt mitt bästa att somna så det iaf kan se ut som om jag sovit gott hela natten i min/vår säng...

tror ni jag kommer lyckas??

Nattstädning is the shiiiit

Jag hoppas verkligen inte att städning halv tre på natten är olagligt.... för isf ligger jag liiiite risigt till... Bara det att jag har så svårt för att sova och för mycket i huvudet för att kolla på tv. Så när Vixi åkte hem satte jag igång att städa lite..
Men jag antar att jag får sluta nu. Mina ögon hänger inte riktigt med och Ästår börjar bli lite för pigg.. så jag får väl försöka lugna ner henne, bädda ner mig i soffan och hoppas att jag somnar sött och vaknar när baby kommer hem..


Undrar om man ska springa bort alla överflödiga kilon imorgon??? Tror jag tar mig en runda... för imorgon är väl ändå bara en helt vanlig lördag?? Right??

fuck it fuck you

Vilken kväll igår.. singstar för hela slanten hos systeryster sen blev det dans till gammal musik... och när klockan var tolv drog vi ut och dansade hela natten..okej bara tillsde stängde klockan två men ändå =D

Det var sjukt kul att festa med syster.. ja såklart med alla andra som var med oxå .. men det var jsukt länge sedan jag festade med henne och jag hade helt klart glömt bort hur roligt det är.

Det bästa av allt är att jag inte är bakis idag.. trots de shottarna jag tog.. men som skipper säger: En shot gör en hot...så det var bara att ta..

nu har ja även pratat med vixi och det blor shopping vid halv fyra.. gött.. nu e d frukost..

partysugen?

party party =D för jag e såååååå sugen... haha

vad tiden går snabbt

shiiit.. ser att klockan rinner iväg och om älskling får lov att sluta tidigare går han kanske redan klockan fyra.. och här sitter jag i mina gröna mjukisbyxor och har inte ens duschat... jag har ätit frukost och borstat tänderna.. väl det enda vettiga idag..

Så jag får pallra ner mig till affären innan den stänger och fixa dips till älskling (dips=chips och dip)

jag tror jag går i mina gröna mjukisbyxor... SÅÅÅ fula är dom faktiskt inte.. haha

Still counting

Låten som jag lyssnar på hela tiden är Still counting med volbeat! måste höras!! !
 texten:
Counting all the assholes in the room
Well I´m definitely not alone, well I´m not alone
You´re a lier, you´re a cheater, you´re fool
Well that´s just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don´t exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I´m
definitely not alone, well I´m not alone

Look deep into yourself before you blame all others
for betrayal, for betrayal
I promise, so easy to say, and easy you failed,
and you do it again

Well the music seems do cover
And all the liquid do the colours
Well I turn my back and
go for all the better things in order

Well maybe you think your lie is safe
But I read you like a letter, yeah like a letter
Your charm do not evens the pain
it feeds me with rage, and you do it again

Well the music seems do cover
And all the liquid do the colours
Well I turn my back and
go for all the better things in order

Well the music seems do cover
And all the liquid do the colours
Well I turn my back and
go for all the better things in order

And a gangster keeps on telling
That he got a song that matters
So I flip a coin towards him
Thank you very much for listening

vixis grillfest i somras

I'm stuck

Jag fastnade framför tvn efter frukost.. ska se klart filmen sen ska jag gå och handla.. ica stängde 17 idag enligt brainy.. hoppas att de har strumpbyxor där..

bajs

Då var min 22:de jul avklarad... herregud.. det var übermysigt på jobbet och det var himla kul att jobba.. sen hämtade brainy mig så jag fick åka bil hem =D

bytade om och stack till tre kronor där morbror frille satt och bjöd på skumpa =D fett najs ju . efter ett glas och en cider gick vi hem igen och jag och älskling (som är sjuk) gick och lade oss och somnade inom kort..

Och här sitter jag typ nästan exakt tolv timmar senare.. Snacka om att det var skönt att sova. haha..

Måste fixa godis till älskling med.. men vad har öppet idag?

har suttit och läst alla bloggar.... gud vad alla är fina.. jag borde antagligen med ta massa bilder på allt och alla som jag gör och träffar och lägga upp här.. blir bloggen roligare då??

julen e här??

Jag börjar jobba om en och en halv timme och har inte det minsta julkänsla i kroppen... fan va trist... nästa år måste ja va ledig..


god jul i alla fall


jaja

Då har man fixat julklappar och så.. och hunnit sova lite.. nu ska jag se på tv....

pallar inte blogga.

Å N G E S T . ! . ! . ! . ! .

Sitter här framför datorn och har än inte ätit något.. jag har betalt alla räkningar utom 1 och jag har fullständig ångest över vad jag ska köpa till älskling i julklapp..
Jag menar .. vad köper man för 1500 ?? som även visar att man är så otroligt tacksam och glad och lycklig för att få dela tillvaron med den andre??

Jag funderade länge igår på att skriva ett kärleksbrev.. men duh... hur får man det värt 1500 kronor?? Om man lägger till ett dussin kalsonger så kanske.. vem vet. . . nej.. jag är inte den bästa att formulera mig.. det vet ju ni som läser min blogg..

Varje gång jag sitter och funderar på vad jag ska köpa till folk så slår det mig varje gång.. det känns som jag inte känner dom lika väl som de känner mig. Sanna får alltid till det så himla bra och själv har jag ingen aning om vad jag ska ge tillbaka.. ändå är hon en bästa vän och skulle inte kunna klara mig utan henne. Darling skulle jag inte heller klara mig utan, han är ju världens bästa, ändå har jag inte den blekaste aning om vad jag ska ge honom.. ja.. så fortsätter det.. Brainy... vad ger man till brainy?? Haha.. ja..själv ger hon mig ju också otroligt fina saker som pysselsaker och fototavlor..

Det har säkert inte något med att jag inte älskar mina nära och kära. bara det att jag har så dåligt med fantasi..
För visst känner jag mina vänner?? eller är jag för självupptagen med mitt?

Jag hoppas verkligen inte det..

konstigt

Sovit till halv tolv och har nu betalt räkningar. utom det till ikea för jag vet inte rikitgt hur vi ska lösa det.

Men det var inte det jag ville egentligen.. Inatt när jag kom hem från vixi (vid kvart över 3) så la jag mig i sängen och bara stirrade rätt ut. Kunde inte förmå mig själv att stänga ögonen. Var inte det minsta trött.. Medan älskling snarkade på i bakgrunden så låg jag och bara stirra..
Sen helt plötsligt så bara vaknar jag igen vid halv åtta av att ästår leker med ett blomblad och några minuter senare så ringer älsklings klocka.
Jag minns inte ens att jag somnat... men jag somnade om sen när älskling gått till jobbet.

jaja... iaf.. idag måste jag fixa julklapp till älskling.. han har ju tydligen köpt något till mig som är alldeles för dyrt. sååå.. vad köper man till honom då??

måste äta lite nu tror ja

uppdate

Det var trevligt att träffa patrik igen..som vanligt hade han ingen jacka..
 vi gick och åt på vikingen.. det roliga var att de kände igen honom.. det var typ 3 år sedan han var där sist eller något.. (åt alltid där innan)
Sen gick vi hem till mig och så såg jag att det var topmodel på tv.. så så social var jag.. nu i efterhand känner jag mig dum som kollade på tv istället för att prata.. haha.. men det var trevligt iaf..

Älskling kom hem och han hade köpt en julklapp till mig..... spännande.. undra vad det kan vara för något... öppnar det imorgon när han jobbar =D


har småbråttom nu för vixi hämtar mig om tio minuter.. .

grappa.kattmat.plattång.patrik.

Morbror ringde och sa att han skulle till grappa och ta en kaffe, så jag var snabb och hänga med.. snabbsminkning och sket i håret.. Trevigt med impulsgrejor.. tog sedan en runda på stan och in på morrhoppan och köpte kattmat till ästår och kattsand..

Hinner inte byta lådan nu utan får göra det senare.. patrik anländer till eslövet ca 15.45 och jag ska vara på stationen för att möta upp honom.. kan inte minnas när jag såg honom sist.. kul ska det bli... haha..

älskling är och shoppar.. undrar om han shoppar julklapp till mig... jag önskade mig en ring... undra om han kommer ihåg det.. haha.. hoppas inte.. kan kanske tolkas lite fel =O

Jag hann platta håret innan med när jag kommit hem från staden så nu är det finfint igen.

När jag handlade kattmaten så fick jag även med mig en fin "förvaringsburk" med mig hem. Jag hade redan en likadan hemma så jag bestämde mig för att spara sedlar i den burken.. Så jag la ner en 50-lapp nu och så la jag ner mina mynt i den fina spargrisen jag spelade till mig i julklappsspelet i lördagas.. Så inom en snar framtid kanske man har till en greklandsresa =D

haha.. precis just nu slog det mig oxå att jag inte ätit något idag.... hmm.. blev ju liiiite mycket mat igår så jag antar att jag inte blir hungrig på några dagar nu iaf =D

kaffe räcker gott och väl som livsmedel för mig de närmsta dagarna. kanske annanas med och morötter.. spar mig till julmaten jag ska ha med mig till jobbet.. 1 paket nudlar och yoghurt =D

nope.. dax för mig att sluta skriva och ta mig i kragen för att engagera mig i något helt annat... som nog kallas för socialt umgänge med en vän som kommer på kärt återseende.. .

så... to be continued

städat

Nu har jag hunnit städa och dammsuga... Men disken har jag låtit vara.. känns lite väl avancerat för mig det där.. speciellt när det låg en tallrik med nachos i ... och vatten.. en slabbig röra..

Jag har även hunnit vara med vixi en liten stund innan hon började jobba. ikväll ska ja träffa henne igen och då ska vi ha en sådan dära "uppesittarkväll" för hon ska jobba natt imorgon och hon behöver vända på dygnet.. jag är glad att jag kan hjälpa till =D även om det gör så att halva min dag sovs bort imorgon.. må det ske då =D

Jag ser nu att älskling slutar vilken minut som helst. jag undrar om han kommer hem innan han ska iväg.. jag tror knappt det. jag får väl sitta här och trada.. då hinner jag kanske göra mig iordning i godan ro med.. betala lite räkningar så man slipper det imorgon.. =D

btw så får jag nog hyfsat med lön iaf =D ska bli skönt. får veta ikväll när jag träffar vixi igen

sovmorgon

Vaknade vid elva. så mycket var det med att gå upp tidigt.... men va fan.... 11 äroxå rätt tidigt för att vara mig..

Jag har just duschat och ska snabbt göra mig iordning.. eller så ska ja städa först.. har inte riktigt bestämt mig än.

Älskling jobbar och han jobbar ända till 14.00 och vi kommer knappt ses idag eftersom jag ska vara med patrik idag och ikväll vixi...
men vi sågs ju hela dagen igår så =D

nej.. nu ska jag raska på =D

hittat min julklapp

Nu har jag äntligen hittat min julklapp till mig själv =D haha...

nu ska jag gå och blanda dippa för jag tror om bara en liten liiiiten stund att älskling är redo för att umgås..

söta ästår och jag

Så stöööörigt... Jag skulle precis resa mig upp för att gå och duscha och så kommer ästår och lägger sig i mitt knä... hon låg alltid och mös i mit knä när vi bodde i ronneby.. men jag har inte haft datorn vid något bord utan haft den i knät i soffan så då har hon inte fått plats att ligga.. men tro mig, hon har försökt.. haha

Men iaf.. så ligger hon där nu och sover så sött så jag vet inte om jag har mage att flytta ner henne.. men å andra sidan så börjar jag känner hur det kliar i näsan så det enda vettiga borde vara att ta ner henne...

varför ska man vara allergisk???

Så här dum kan hon se ut när hon sover i knät =D

nu e ja här igen

Äntligen så har vi fått vårt internet tillbaka =D så skönt det är när det fungerar igen =D

Jo... kunde ju kolla min mejl och allt.. visade sig att jag hade fått typ 27 mejl på bara några dagar.. meeeen.... mer än hälften är ju bara skit så det gör ju inget..

Någon som vet hur man gör nachos?? Vi är lite fundersamma.. ska man smälta osten på bara chipsen eller ska köttfärsen vara där med??

ja får fråga Brainy.. hon brukar veta det mesta..

50 års skönhetssömn??

Låg och kollade på filmen "Stardust" och somnar mitt i allt... nu har jag vaknat igen och tycker det är såååå buuuuull när Darling jobbar natt.. jag kan fan inte sova. Funderar på att gå ner och ta en cigg men vad gör det för nytta??

längtar tills jag vaknar imorgon av att han kommer hem och pussar på mig..

på tv går det ett program om nerfrysning.. det är fan hur många som helst som har betalat hur mycket som helst för att bli nerfrysta och sedan upptinade i framtiden... utan att de vet om det kommer fungera eller ej.. så de betalar alltså pengar utan att de som tar betalt kan lova det ett skit..

Hade ni kunnat göra det??

En dam där har bara några veckor kvar att leva.. så hon ska blil nerfryst i hopp om att vakna upp... men hur gör de då?? Ska de bota all hennes canser?? men hon ska vara nerfryst i 50 år.. sen önskar hon sig spagetti och köttbullar när hon kommer tillbaka... jag kan ju förstå att det är lättare vid sådana situationer att vilja bli nerfryst.. om man ändå är på väg ner så kan man ju hoppas på det bästa..

ja de verkar ha full koll på hur man fryser ner folket... utan tvekan.. undra om man får veta hur det går när de ska tina upp någon... =D den som lever får se helt enkelt =D

ja...

julbordet avklarat

tack alla för hjälpen med min strumpkris (not) ,, det blev de gråa om någon bryr sig..

jag har kommit hem nu igen efter julbordet.. jag förlorade bowlingen.. såklart.. och jag som var så elak mot carina som sa att hon hade bara bowlat en gång innan och det var på förr ajulbordet för några år sedan så jag sa att hon inte skulle vara i mitt lag.. visade sig att hon låg bland de bästa... haha jag skämdes ju lite..
Sen sa jag nog något elakt i kön till kaffet .. men det förstod jag inte alls själv.. hoppas att hon inte tog till sig.. jag är bara en konstig person ibland =D

jag och nahina ska på museum imorgon.. haha...

och nu ska jag bädda ner mig i soffan . pratade med darling precis och till honom sa jag att jag skulle städa.. men det kan han ju tro tills han kommer hem.. palla liksom. haha..

får skicka sms till lina med och se vilken tid vi ska träffas imorgon..

jaja

säärvi

Strumpkriiiiis =/

Först frågade jag darling vad jag skulle ha för strumpor till min klänning. Han sa lila.. så det blev det. men jag upptäckte att jag inte hade några passande skor till så gick jag och bytte till en grå och en lila för att se vilket som var minst fult.. Han tyckte fortfarande lila och jag stod där och kunde inte gilla något..

Skickade då ett sms till cornelia och hon tyckte gråa direkt även om hon inte ens sett min outfit bara för att hon inte gillar lila så mycket själv..

Jag.... jag sitter här nu med en lila och en grå strumpa och vet inte alls vilken av dem jag ska ta..

snälla kommentera en färg inom 10 minuter... den första som kommenterar en färg, den färgen blir det =D

men nu vet jag att jag inte kommer få någon kommentar... haha.. bara för jag ber om det.. så jag får helt enkelt dra lott =D

eller så tar jag cornelias val.. för jag vill ju att hon ska tycka att jag är fin =)

seeeegt

vilken natt alltså... känner mig helt trött redan... Hahaha jag får nog gå upp och röra mig lite. Kanske koka lite makaroner.. men jag är inte alls hungrig.. konstigt faktiskt..

ja.. städa toan och sedan lite mat så kan jag sätta mig med desperata husfruar då.. =D


min tråkiga dag blev inte bättre

Ja då sitter man på jobb igen. Dagen var lugn.. kom hem och hittade älskling i soffan. antar att han somnat där.. hihi.. sen somnade vi båda i sängen, han pussade mig hejdå vid 14 kan ja tänka och så sov ja vidare till tio i fyra. gick ner och rökte och kände att jag var tröttare men även hungrig så jag gjorde makaroner och hamburgare och sedan kröp jag ner i soffan och sov ett tag till framför tvn.
Gick sedan till ÖB med shokladtomte i tankarna till mig och min syster som skulle se på bonde söker fru hos mig. men till min stora förvåning var där ju stängt så det blev ica kvantum istället. Men där hade de ju inte några chokladtomtar så det blev vanligt choklad istället.. jaja det slank ner det med.. lite julmust med såklart..

Så jag och systeryster satt och pratade lite och kollade på bonde söker fru.. mysigt.. inte så ofta det hinns med att träffas längre men när det väl händer är det så roligt så =D
HOn berättade att hon hade sagt till dom på jobbet om min reaktion på jordbävningen igår... Haha.. ja vaddå?? Det kan väl inte bara vara jag som är den enda som antar direkt att det är något "exorsistliknande varelse" som skakar min säng??

Eller??
Ja.. det första jag tänkte på va iaf det. jag står för det.. men jo.. klart blev jag överlycklig när jag förstod att det inte var så.. hihi

nu ska jag försöka fixa något program på datorn.. om älskling svarar på msn..



suuugit

sitter på jobb nu men eftersom mitt mobila bredband suuuuuger så tänker jag inte ägna så mycket tid ute på det world wide web....

Jag startar med mina serier direkt =D

finnes på msn om någon vill något.

suuugit

sitter på jobb nu men eftersom mitt mobila bredband suuuuuger så tänker jag inte ägna så mycket tid ute på det world wide web....

Jag startar med mina serier direkt =D

finnes på msn om någon vill något.

Då var det dax igen

Sååååå ... då var man vaken och redo för att jobba... haha.. har även ringt mina samtal idag men frisören fick jag inte tag på.. hon skulle ringa upp men gjorde det inte. så jag får ringa henne imorgon istället och hoppas på det bästa..

JA... måste börja packa ihop mina saker här med och pussa på darling som ligger och sover. han ska se ishockey ikväll så han passar på att sova nu.. smart han är liksom =D


jajajaja.... sov gott alla.. själv ska jag sitta och kolla gossip girl och desperata husfruar och äta chokladtomte =D


kom heeeem

kan inte älskling komma hem snart... jagf behöver en kram och en puss på pannan tror jag... haha.. får väl sätta igång med maten så smått.. jag har diskat nu iaf.. fy vad äckligt det var med massa gammal blomkål i vasken.. mycket godare färsk =D

såå... jag har iaf duschat och så så det är bara sen att ta sig till höör.. =D
 Egobild i ronneby

arga malin

Jag blir så jävla upprörd.. dagens jävla skitungar som tror de kan behandla folk hur de vill?? När fan ska detta sluta?? 
Var har all uppfostran och respekt tagit vägen?? Alltså jag vet inte. jag har inte ens några ord för detta... ilska... är nog det mildaste jag kan säga...

 så..Helt ändrade planer för ikväll.. min kära lill-sis behöver mig.. eller jag vet inte om hon behöver mig men jag vill vara där för henne för jag bryr mig så mycket.. så jag ska försöka komma till höör så snabbt som möjligt..

vet inte om hon vill jag berättar något här så därför får det bli så här lite "hemligt"

liiiite till bara =D

Jag somnade rätt så lätt i soffan och vaknade vid tolv. Jag har legat i soffan sedan dess typ.
Idag har jag några samtal att ringa.. Först julbordet och ändra hur många som kommer sen till sthlm . min rådgivare måste svara på några frågor..
Jag tänkte bara ligga och ta det lugnt lite till.. så himla häääärligt..

Jerry i bakgrunden...
Hahaha hittade denna bilden.. den är från i somras.... undrar om jag fejkar det smilet =)

Jordbävning

Ja.. då har man varit med om en jordbävning.. Men innan jag fick reda på att det var det så höll jag på att skita ner mig..

Låg i sängen och hanlvsov för jerry var i köket.. helt plötsligt så börjar allt skaka och jag hör hur något välter ner på andra sidan väggen. Jag tror jag har blivit drabbad av någon slags besatthet (ni vet när sängen skakar i exorsisten) så ja kallar på jerry men som också kände det.
Precis när det skakade hade det kommit ett tåg så vi trodde det bara var vårt hus typ som skakade..
Skickade lite i småpanik till min syster som med hade känt det... och då frågade jag Nina på jobb och hon hade med känt det... haha.. så till slut visade sig att det var en jordbävning.. Min pappa bor i blekinge, och hans jobbarkompis hade känt det.. haha..

Ja.. eftersom jag ska jobba natt inatt så ska ja verkligen inte vara vaken nu.. får försöka sova lite nu istället..


Någon annan som kände hur det skakade?? Hur kände ni det som?

brevvän sökes..

Sitter här och letar efter en bra sida.. jag letar efter en brevvän.. Alltså ingen email eller så.. utan vanliga hederliga brev som man skickar på posten..

någon som vet var man hittar någon bra sådan??

underbara nina

Jag slipper jobba inatt.. Snälla Nahina tar min natt så jag kan vila upp mig.. jättesnällt =D tackar för det..

Så nu ska jag bädda ner mig riktigt långt ner i soffan och kolla på tv =D


shiiiit

Shiit... flög på mig igår. värsta täppan i näsan och allt.. nu idag är det inte så farligt med täppt näsa men gud så kass jag mår... antagligen förkylning på g..

palla jobba 3 nätter när man mår så här... hha.. jajaja..

får vila lite till nu..

helgupdate

Vilken helg.
Började med pyssel i fredags och det resulterade i att jag och brainy började sy en klänning som antagligen kommer bli supersnygg.
Sen bestämde vi oss för att ta tag i "uppdrag singel" och drack oss småfulla och gick ut för att göra uppdrag.. mer om dom uppdragen kommer ni att läsa i en annan blogg så ja skriver inte så mycket mer om det här..
I lördags så gick vi och lussade.. videon kan ni se här. Den borde ses för vi är så bra.. egenkomponerade låtar till min syster som jobbar extra på ett bageri.. tyvärr skrattar vi mer än vi sjunger.. men skit i det.. kul hade vi..

Sen åkte jag hem och vinkade hejdå till darling och så sprang ja på lillsis felicia som följde med mig hem medan ja gjorde mig iordning för att åka till malmö.. Det blev slagt och sedan somnade jag gott på sannas soffa...

Upp vid 9 och tog mig hem till eslövet igen. duschade och stack till luciafesten med jobbet.. mycket trevligt. Sedan fick jag springa till stationen för att ta mig till stehag där bagaren och systeryster hämtar upp mig för pizza och mamma mia-filmen hos bagaren med hans coola biosystem... haha värsta projektorn.. supercoolt.. var som att sitta på bio fast bättre..

Så min lediga helg har jag verkligen tagit till vara på. känns till och med som jag glömt berätta något.. vilket säkerligen är alldeles riktigt..

ja.. nu har jag kommit hem och har hunnit mysa med darling och haft en rökdejt med Brainy... Nu ska ja bädda ner mig i soffan och mysa lite..

för ja har hoppat

Jag har hoppat från svikten på badet.. och innan jag hoppar "men gud vad det sviktar.. måste det svikta så mycket??"
Morbror frille svarar: "men det kanske är så för att det är en svikt"

haha... haha... ja nu har jag inte tid med får berätta mer sen för nu ska jag hem till brainy och pyssla ihop våra gardiner

dagens planer

Jag är tröttare än trötttast och jag blir inte piggare av att se ut direkt... nej fy för sören...

Missade så klart den bussen Lina tipsade mig om så jag får ta den som går 09.04.. haha men tänkte annars skulle vi ju stått som en och annan pensionär och knacka på netto innan det ens var öppet..

Ska bli kul att se hur de bor nu med faktiskt..

Sen blir det simning och sedan pyssla med Brainy... jag ska sy gardinerna tänkte jag. skönt att få det gjort verkligen .. .

JAo... nu får jag väl gå och ta på mig så ja inte missar nästa buss med =D


jag modeblogg??

Hmm... måste man bli snygg och fotogenisk (stavning?) och även kunna fota bra och ha fina bilder och massa mode i bloggen för att den ska läsas så ger jag upp helt... =D

Bara det att man måste ha så fina bilder på sig själv´. jag börjar inse att jag inte riktigt är som de andra bloggarna som alla läser..

nej jag är bara en helt vanlig tråkig tjej som jobbar och sliter... jobbet hade nog varit roligt att läsa om.. synd bara att jag har tystnadsplikt och inte får berätta om allt kul jag gör.. jag går inte på plåtningar eller bjudningar eller håller föreläsningar... nej... mitt är så himla mycket bättre och jag får inte ens berätta.. sååååå stöööörigt.. haha


nej .. nu ska jag sova.. först ge darling en puss


. . .

Jag i badkaret


Tvätten börjar lida mot sitt slut och jag börjar känna mig mer harmonisk..


Imorgon blir det upp med tuppen för att möta upp lina på netto sen hem till henne och bebis och kolla på deras nya place.. ska bli kul. Sedan vid tolv så ska jag faktiskt simma med morbror Frille det ska också bli mycket skönt... behöver röra på mig och simma är så härligt.

På kvällen sen vet jag inte riktigt vad som händer men vi får helt enkelt se. Jag vet iaf att jag ska försöka ta mig till malmö på lördagkväll för att ut och dansa med Sanna och My (postis-pär) det hade verkligen varit roligt.. Jag får väl sätta mig och sjunga en liten trudelut imorgonkväll och tjäna ihop en slant.. eller så kanske jag rentav ska gå lucia för gamla på lördag och sedan kräva de på pengar för att de lyssnat?? Haha

nej taskigt..

Nu ska jag dricka lite mer coca cola och vänta på att darling slinker in genom dörren..

Smelataburgare

Smelataburgare med pommes och coca cola
Så här bra gör jag mat... haha brända pommes för älskling ringde när jag skulle ta ut dom så jag glömde bort tiden =D men gott var det med.. det tyckte även ästår för hon snodde typ hälften av pommesen... .. haha


för ja e så bra

För jag har gjort hemmagjord hamburgertallrik =D hahahahaha fan vad jag helt plötsligt känner mig så himla kreativ och glad...

snart e mina pommes klara med och då är det bara att hugga in

rubrik?!?!?!?

Varför ska vissa dagar bara vara katastrof??
Känns inte som man gör något rätt. det enda rätta är väl att dra täcket över huvudet och vänta in nästa dag.. men så klart såna här dagar har man mycket att syssla med..

Insåg precis att jag har tvättat för många maskiner så det hinner inte torka i torkrummet.. Det tack vare att torktumlaren suger så man kan liksom inte torktumla lakan och dylikt.. underkläderna blir torra om man torktumlar dom två gånger.. helt sjuk..

Ja.. jag får ta tag i maten nu med.. såna här dagar känner jag mig dessutom så där anti-mat även när magen skriker efter föda... vad att göra??

Jag önskar att det fanns en knapp på mig.. en knapp jag kunde trycka på så att allt kändes bra ... alltid.. tråkigt nog för alla runtomkring så har dessa helvetesdagar bara blivit fler och fler och jag kämpar med mig själv för att komma åt vad det är som felas...

Psykologen nästa känns det nästan som.... haha..
Jag tänkte försöka få här mysigt och fint tills darling kom hem med.. han förtjänar det. Han har städat och diskat den sista tiden medan jag bara har suttit här och tjurat som en jävla bitterfitta i soffan... sorry älskling.. ska försöka bli gladare...

Så.. nu medan jag väntar på att kläderna ska torka och maskinerna bli klara får jag diska och plocka undan...


Jag som brandman för en dag =D eller nej.. men vi fick släcka bränder.. och som tur väl var så var den dagen en bra dag... uppe i ronneby... vilka tider.. man är ju inte världens snyggaste men fan va kul det var ändå =D

Blondinbella

Hamnade på BlondinBellas blogg för första gången... Haha.. man har ju hört en massa men jag har inte riktigt lagt ner så mycket tid på henne.. tänker inte göra det nu heller..

Hon var ju rätt söt.. undra om hon är äkta blondin... någon som vet??

Jaja.. jag ska ner i tvättstugan snart igen... så tråkigt ikväll nu när älskling jobbar.. men jag får väl göra någon god mat =D


Bild på julgranen

Vår fina julgran helt i guld
Ja.. här har vi den.. mycket dålig bild ser jag men ni ser att det är en gran iaf =D haha.. jag kunde aldrig någonsin tro att det skulle stå en julgran i mitt vardagsrum en enda dag innan jag hade barn.. såååå onödigt...
Men gud så mysigt det var ändå av älskling att fixa det... haha.. får väl försöka fota bättre.. men jag har bara mobilkameran så det får bli det bästa utifrån det..

Nu håller jag på och tvättar och så lyssnar jag på Pink.. hon e fan bra.. bara att sjunga med och hoppas ingen hör.. för jag förstör nog mer än gör det finare när jag sjunger.. men jag gillar att sjunga ändå =D


jävla skitdag


Vilken helvetesdag detta kommer bli... ingenting fungerar som det ska.... datorn fittar sig... tvn slutade fungera.... ja blir bara så jävla lack på sånt här..


jävla tur för tandläkaren att jag inte hade några hål denna gången heller... för annars skulle jag nog fått ett sammanbrott där tror ja ..

Nu får ja snart ett utbrott på kanal 3 som bara är så dumma i huvudet,.,


ja vet inte vad som är värst...


En liten historia

Haha.. jag sitter på msn och pratar med min kusin Billy.. Han är 16 år och ska fylla 17 nästa år.. Jag frågade om hans mors mejladress, min fasters.. för hon kan sy jättebra och jag har lite frågor..

Just nu känns det som jag bara frågar för att ha något att skriva. men jag får reda på mycket.. de ska till exempel fira jul hos Digge (min farbror) och billy och Lollo (min kusin det med) ska festa i helgen.. haha ja massa onödiga saker..
Sen läser han på gymnasiet en linje som han sedan kan bli programmerare när han slutar..

Ja.. fina grejor.. undrar vad han ska programmera då... tv-kanaler till gamla kanske??

Nej nog pratat om mina kärasläktingar... jag får väl gå och sova... får återgå till datorn imorgon.. efter jag har varit hos tandläkaren och nästan dött...

jaja...

poss haj

Gratiskläder någon?

Om ni går in på denna länken: http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=127475 så kan ni samla poäng och få gratiskläder.. Och så får jag poäng för jag värvar er =D perfekt.. haha så gör det nu =D

Så bli jag litet gladare när mina poäng stiger och så.. det är jättelätt att samla poäng faktiskt..


Men nu är ju säkert alla redan medlemmar där. bara jag som är så sen med allt som vanligt.. haha


ingen dans

Kämpade mot snoozlen men jag klarade för en gång skull att gå upp och hinna med allt innan jag skulle iväg och dansa.. Så när jag väl kommer dit, helt i tid.. eller ja bara fem minuter sen till skillnad från tio eller femton minuter annars så är inte min lärare där.. jaja.. jag gick hem igen och satte mig här.. Så kan det gå,,
Jag får väl träna hemma... det tror jag jag skulle behöva det =D

Men nu får jag äta något istället och till och med pussa älskling lite extra innan han går till jobbet. sen ska jag ju själv jobba. Detta är sista dagen Cornelia går bredvid mig.. sen är jag ledig, jobbar på ett disco 13-16 på söndag och sen börjar jag på mitt nattschema... sen blir det bara extra på kvällar och så.. ska bli skönt på något sätt men ändå lite synd.. man umgås ju inte lika mycket... men men.. Cornelia kommer jobba mina kvällar och det kommer hon klara superbra =D

Ja.. ska kolla klart på topmodel nu..

jahapp

Äh... palla detta..

Godnatt

min katt protesterar

Haha jag tror att min katt ästår inte gillar min lön alls.. med tanke på att hon har tuggat upp hälften av lönespecifikationen =D

Borde kanske kräva högre lön...??? Eller sätta in mina papper i pärmen lite oftare.. hihi .. .

Så här dum kan hon se ut när hon sover i knät =D

inga bråk =D

Va fan är det för fel på mig egentligen??
Satt och funderade på det innan... jag går nog i något slags idé under höst och vinter.. mitt glada humör försvinner med solen, jag  kan sova när som helst och hur länge som helst utan problem... ingenting känns egentligen roligt.

Ja osv.. jag tror jag kan säga att jag är höst-deprimerad. Stackars alla runt omkring mig.. haha.. men jag tycker det är jobbigt själv med.. ingen motivation till någonting . . . ..

Det är oxå under denna tiden på året som jag börjar tänka igenom saker och ting så där supermycket så till slut verkar allt så himla omöjligt och allt verkar bara vara skit... nej inte allt .. men allt känns lite extra jobbigt..

Men detta året känns ändå vissa saker så himla lätta jämfört med andra år.. t ex så ska jag jobba på julafton.. så då behöver jag inte bry mig om vart ja ska fira jul.. SUPERsmidigt =D
Nyårsdagen ska jag oxå jobba på 8-15 så jag kommer att vara nykter så blir det något slags av bråk detta nyår är det iaf inte pga min fylla =D för jag ska nog ändå bara sitta här hemma och uggla =D kanske katten ästår blir lite ledsen och sur på mig.. men iaf.. vi kan somna lugnt båda två och veta att detta året är allt bra...

om någon undrar varför jag  nu bryr mig så mycket om att det int ska vara bråk på nyår så brukar det annars vara min specialare... haha.. 
 
Och alla gäster på oprah är fan bara där för att få saker.. nu har alla fått varsin "weber grill" som var värd över 800 dollar.. sjukt...
bara något sådär från det ena till det tredje..

Nej... nu ska jag gå ut en sväng.. ska fixa lite saker innan cornelia dyker upp =D



våra bästa år

Sitter här och äter frukost och kollar på våra bästa år.. Belle och Shawn har stått på taket och snackat i över en vecka säkert.. och så skönt att det börjar hända något där uppe nu.. men det är så löjligt så det finns inte...

varför i helvete kollar jag på skiten?? Jag har alltid slagit över när det varit på tvn.. men när jag bodde hos Vixi så tittade hon på det och då blev det ju att man satt med ibland och kollade över datorskärmen.. till slut visste man vem alla va och så var det nästan lite spännande..

Men jag sitter fortfarande och tycker det är så himla löjligt.. men men...

Ska jobba om två timmar... Cornelia kommer att gå bredvid idag med.. ska bli kul som vanligtc =D

jaja.. nu ska jag återgå till frukostbullar och slagsmål på taket =D

plastgran

Hmm... om ni planerar att köpa en plastgran för att slippa en gran som barrar, ska ni nog tänka om.. eller iaf inte köpa en från ÖB = )

haha..

nu ska vi äta julgodis.. och se på film..

julmys

Nu har jag och älskling pyntat granen.. Bild kommer senare..

Har även köpt pepparkakor, julmust och chokladtomtar =D haha... herregud så mysigt.. fattas bara julmusik och klappar under granen =D

jag ska nog lägga ner hans julklappar där under nu =D

helt blank

Sitter här och tänkte skriva lite till er men jag är helt blank.. jag ska jobba om två timmar och sitter här och har inte ens ätit än.. Älskling är och spelar innebandy.. så jag får väl fixa lite mat själv =D


jaja jag får komma på något att blogga om senare..

ofrivillig sovmorgon

När älskling anlände hem inatt så pratade vi lite om granen och julen.. Så jag smällte... haha... fattar inte var man hittar en sådan underbar liten sak som han =D Han är nog den ende som har fått mig att känna att julen kunde bli mysig även här =D haha... så sööttt..

Imorse vaknade jag 07.14 och mitt tåg går 07.24... var bara att hoppa upp ta på sig det första man hittade samtidigt som man borstade tänderna.. =D sen springa till stationen.. jag var där 21 över. fick till och med stå och vänta på tåget =D haha.. sen glömde jag ju hälften hemma men skit i det.. jag kom iaf i tid till jobbet ..

Snart ska jag hoppa in i duschen sen ska ja till Brainy och spela rockband.. har just ätit så är lite småslö =D

Funderar på att vila till sex.. ska nog göra det..

julen lyckades komma in

Dååååå... har man kommit hem och hittat en gran (!?!?!) i vardagsrummet... hmm.. jaja..  Jag har tyckt det var så skönt att slippa julen iaf hemma.. men nu lyckades den slinka in hos mig med.. för sambo föll för frestelsen =O Jag antar att jag får ta det med ro...

Fick gå ner och träffa Brainy på torget för att diskutera saken... som en liten "rökdejt".. så där stod vi i våra mjukiskläder en fredagkväll när alla andra kom där så fina.. haha.. mycket tjusigt..

Nu ska jag snart gå och lägga mig. ska upp och jobba imorgon 8-15.. sen ska jag hem till morbror frille och kolla in film som vi spelade in förra lördagen.. Sen blir det väl att umgås med Brainy och hennes systeryster..

vi höres

äntligen människa igen

Äntligen börjar man känna sig som en människa igen efter helgens bravader.. Sitter på jobb.
Imorgon ska jag lämna tillbaka bilen. Päps kommer ju hem på torsdagkväll men då jobbar jag så jag får köra och lämna den tidigare..
Måste tacka så hemskt mycket för lånet.. den har varit guld värd och jag kommer känna en viss sorg när jag tvingas ta tåget till jobbet igen..
Men det är mycket mer ekonomiskt att ta tåget.. Det märker man.. Jag har redan kört för mer än vad ett månadskort kostar så att köra bil till jobbet är nog inget alternativ om man vill spara pengar.. dessutom så sparar det ju miljön att åka kollektivt..

Nu ska jag faktiskt sätta mig och kolla på desperata husfruar. Har två avsnitt av säsong tre som älskling har fixat... =D resten får han ge mig en annan dag. Jag jobbar fler nätter =D

Imorgon har jag mycket att fixa som jag inte får glömma. Måste skriva en lista.. samtal och dylikt..

Jaja...

sov sött.. jag tänker på er alla som ligger och sover..

RSS 2.0