blä

Ser ni mig som en tråkig eller rolig person?
Idag ser jag mig själv som mest dryg.
Dagar börjar oftast aldrig bra när man försover sig.. De dagarna brukar oftast bli skit..

Vaför har jag perioder där hela mitt liv känns som en enda stor försovning??

jag ska gå och lägga mig nu. Jag och Ästår. I väntan på en lite gladare morgondag. Hoppas, hoppas att jag vaknar på rätt sida av världen.

Jerry i bakgrunden...

hhiiii

Vilken dag. Än så länge lever jag.. haha.. ska ner till kinaresturangen och äta men ja kom ju på att ja lovat att låna ut ett skärp till syster och hon kommer snart..

ja... jag måste vara hemlighetsfull idag så inte brainy fattar vad som händer. . .

sömntuta

Somnade rätt tidigt igår. Nästan direkt efter top model. Sedan sov jag till 10 idag. haha.. sjukt skönt.. men vaknade med huvudvärk vid fem och gick på toa.. sen på väg till sängen igen snubblade jag på ästårs ena klösbräda.. sjukt irriterande var ju det..

Huvudvärken sitter i fortfarande men jag kan tänka mig att den går över när jag väl kommer igång..

Jag har bara suttit här i min nya morgonrock nämligen . Nu e det våra bästa år, sedan ska ja duscha och sedan till jobbet =D

jag kan iaf dansa bättre än blondinbella

Satt här och skulle egentligen stänga av datorn, precis när jag kom på att jag var ju tvungen att se hur blondinbella reagerade när hon åkte ut från lets dance... haha.. mohaha..

jag tycker så synd om henne.. nooot.. alltså jag har ju läst hennes blogg och inte riktigt fattat varför jag inte kan gilla henne som alla andra verkar göra.. och när jag nu även har sett och hört henne så förstår jag fortfarande inte varför.. hon pratar ju hela tiden.. och jätteirriterande...  precis som jag gör... sådär pipigt, barnsligt och låter ingen annan prata och är så där halvt ego som verkligen tror att "alla gillar ju bara mig" och vet inte om det själv ens.. (jag har snälla vänner som skäller på mig när jag blir lite fööör mkt, tackar för det)

haha.. precis sådan är ju jag med.. jag är en blondinbella... i brunett-malte-format..

you go girl... i vilket fall som helst fick jag bekräftat genom lets dance att jag var snäppen bättre dansare än hon .. alltid något..
så även om hon fick vara med i lets dance men inte jag, så kan jag ju säga att jag hade ju iaf dansat lite bättre än henne..

Men jag stör mig så mycket på mig själv att jag ska ödsla massa (avundsjuk-)tid på att sitta och störa mig på en annan människa..när jag istället kan resa mig från min feta röv och göra något åt situationen...

Ibland är jag alldeles för lik en bitterfitta... verkligen.. fy på mig..

Jag i badkaret


uppdate

Vaknade några minuter innan klockan ringde idag. Sen pallade jag inte gå upp och somnade om. Då efter ett tag ringde Jerry från affären och undrade vad jag skulle ha där. Han fixade yoghurt och efter en lång stunds letande även mitt bröd jag ville ha. (tackar babe)

Han gjorde tacos och vi åt middagen som vanligt framför tvn och 2 ½ män och sedan så drog jag mig hem till systeryster där hon och ekorrenelia satt och åt romantisk middag för två.

Topmodel och sedan cyklade jag till stationen. Kom på att jag glömt mitt köra bröd hemma så det fick darling springa ner med (tackar så mycket för det med)
Min darling är bäst i världen. verkligen..

Nu sitter jag på jobbet och försöker få tiden till att gå snabbt, som vanligt..

Imorgon är det födelsedagsfika med Brainy på 3kronor.. ska bli skoj.. den filuren fyller ju 25 =D

och jag har även en svag känsla av att jag blivit sviken... att jag blivit lurad och att jag helt enkelt har blivit tillsatt av en som är bättre.... (bara en känsla ja har)


mina framtidsplaner rasar

Shiit det är så mycket jag vill med mitt liv. Jag har ju nu ett antal år kollat på att utbilda mig till makeupartist och hårstylist. Jag har typ alltid gillat att pilla och hålla på och fixa med andras hår och så . Sminka är ju med superkul =D även om jag inte är så bra på det så hade det ju säkert varit mitt drömyrke.

Frisör. . hade nog varit det ultimata.. med makeup och hårstyling inbakat i utbildningen.. jag hittar ingen sådan någonstans..
Där de utbildar frisörer och makeupartister på samma gång .. . varför inte??

Nu måste jag isf liksom plugga i två omgångar.. på två olika skolor och ja vet inte.. det känns smidigare om jag fått allt på en gång..

Sen är det ju så himla svårt att välja rätt.. jag har ju hittat en skola som passar mig alldeles utmärkt, iaf utifrån det jag vill jobba med och lära mig , men det är ju i sthlm på 20 veckor... jag kan läsa halva utbildningen i malmö .. ja herregud..

tror snart jag ger upp det här med att bli något annat än vad jag redan är. för allt jag vill göra är ju så himla komplicerat och långt borta. . . och inte ens csnberättigat..

någon.. hjälp mig..

ja vill till roskilde.. . .

Denna natten är ju verkligen seg om något. Tack vare att man börjar klockan 20 istället för 22. Men det blir ju lite extra i fickan ..

Sitter och funderar en del över sommaren. Fick ju reda på att folk skulle till roskilde och jag kände en stor längtan över att få vara där med dom. Darling sa ja när vi blev tillfrågade på festen men när han vaknade dagen efter sa han blankt nej.
Alla gillar ju inte festival så jag klandrar ingen.. Frågan är om jag vill dit ändå?? haha.. iaf så hade det var hur kul som helst och jag hade nog kunnat lösa det ..

Men jag och Darling har ju även pratat om att åka utomlands.. och så oekonomisk jag är och superdålig på att spara så känns det som om det blir svårt för mig att välja båda..
eller så ser jag till att jobba hur mycket som helst så jag inte kan spendera upp mina pengar.. det har fungerat förr så jag kan ju göra det nu med =D

så någon som behöver mig är det bara att ringa =) Imorgon så söker jag extra =D

blääääää.... tiden står stilla... bara 3,5 timmar kvar nu typ... börjar få sittsår =D haha

lite

Jag svarar på Nathalies fråga här eftersom jag inte kommer in till hennes blogg?? WHY?? superskumt.. jaja..

Iaf. jag ska undevisa barn som är 4-5 år..

ja.. och nu sitter ja på jobb igen.. gårdagen blev lykad. vi kom till festen vid 18 och sedan var vi väl hemma vid halv 4 på natten eller något.. en mycket lyckad kväll... men det är alltid kul med dom personerna=D

nu ska ja äta lite och kolla serier..

jag en speciell kursledare??

detta är vad jag ska hålla på med 10 lördagar framöver =D jag ska hålla i dansleken på medborgarskolan. Det ska verkligen bli superduperroligt och jag är så nervös =D haha

jag har hittat en bra sida på internet som jag nog kommer hämta rätt mycket lekar ifrån. jag har ju ingen aning om hur man gör sånt här.. men det ska nog gå bra..

Sitter och jobbar natt nu. Jag tycker det går rätt slött än så länge.. men jag har det ändå rätt bra. Jag har ju mycket att planera. Både på detta jobbet och så då som sagt för dansleken.

Jag har heller inte startat några serier än så därför tiden står nästill still.. får nog starta någon nu. ska nog se gossipgil tror ja,

iaf.. nu måste ja h'nga upp tvätten..

great, really great

Jag älskar sådana här dagar då allt bara går i ett och det enda man gör är att umgås med folk.. till 100%...
så har det verkligen varit idag och jag har njutit varje minut.. även om jag betedde mig  halvt som en "pmskossa" när det inte fungerade som ja ville när vi spelade rockband.. ja har inte pms.. ja bara sa det fär vissa har svårt att ta att tjejer är sura utan att ha pms.. men det var ju bara tjejer som va där så ja tror de hade fattat..

som brainy sa.. "Nej jag har inte pms, det är du" eller något liknade sa hon,

Vilken tur jag har alla fina människor runt omkring mig... tack för det kära vänner och systeryster. . och pojkvän så klart.. även om jag lämnat honom sjuk i soffan nu två dagar på rad..

mohaha

imorgon blir det antagligen sova och ikea.. jag ska ju jobba natt.... och så måste ja ringa JAG för att rätta till min alldeles för höga lön.. även om det var rätt najs att för ett tag ha så mycket pengar på kortet.. som tur väl var förstod jag rätt snabbt att det inte stämde.. tyvärr..

jaja.. babe tittar på LOST på datorn så ja får väl försöka hitta något på tvn..


sicken dag

Idag var ja först på "festkommité möte" och sedan bar det av till Lina o bebis för att baka.. Det var verkligen mjöl och smällt choklad överallt men gott blev det till slut.. Medan Lina städade så kidnappade jag in bebis till hennes rum och lekte =D haha.. sicken smitare jag är. Goda kakor.. vet inte var det var för några men strunt i det.. de flesta kakor e goda.


Mötte upp cornelia i stan och hjälpte till att välja strumpbyxor till morgondagens dejt =D sen kom syster o så hittade hon med något fint. Och nu e ja hemma en stund innan jag ska iväg till dansens öppet hus .Jag fick inte dansa idag men jag ska dit och titta iaf . Se vad det kommer för folk och få dom till att anmäla sig. =D kan bli svårt.
haha.

ja.. jag måste nog äta något nu innan.. känner att min mage pratar lite mycket..

sambos =D

Shiiit.. fick superont i fötterna .. konstigt.. för det första så tränade jag mycker mer än vanligt och sen plus nya skor.. . men det kändes ändå bra i dom. Inga skav eller så får jag hoppas. det är ju helvete isf när man ska använda dom varje dag..

iaf. på vägen hem så gick ja in på domus.. ursäkta coop extra (lär mig aldrig) och handlade lite inför middagen ikväll.. potatis, biff o sås.. sen mötte ja lina o bebis i stan så vi snackade lite där..

när jag kom hem såg jag att mitt namn har kommit upp på dörren.. så från om med idag är alltså vi officiella sambos.. haha.. så kul.. känns smått skumt.. jag har aldrig delat postlåda med någon innan..

nu ska ja ta det lite lugnt i soffan och sen ska jag .. ja vet inte.. haha

invigningsdag

Försöker få tag på människor som inte verkar vilja bli nådda... samtidigt som jag sitter och har halvbråttom iväg till dansen..
ändå slinker ja in här för att skriva detta, helt meningslösa inlägget...

iaf.. idag ska ja dansa med mina nya skor.. ska bli kul =) ser inte ut som jag kommer få dansa på torsdag men det gör absolut ingenting. . .jag är inte speciellt duktig ändå.. jaja..

och babe kom hem och är förkyld igeeen... jag tror med att han är lite allergisk mot ästår. så vi får nog se oss om kring för andra lösningar.. för han vill nog inte gå runt o vara sjuk hela tiden.. det är tydligen bara jag som vill det =D
äh.. vill och vill men jag vill ju inte göra mig av med katten även om jag är allergisk.. men mne.

såå... nu ska ja leta upp ett par byxor sen sticka till dansen med telefonen i örat =D

äntligen

nu idag ska ja äntligen få mina dansskor =D ska bli skönt att slippa dansa utan.. får nog mer känsla då..

jaja..

saarvi

sista natten

Herregud... inte för att jag inte gillar mitt jobb men nattjobb kan kännas extremt osocialt.. man sover ju hela dagarna och sitter och ugglar hela nätterna.

Det är så skönt att jag (förhoppnigsvis) ska få vara ledig nu ett tag. men risken finns att jag inte får vara ledig.

Jag lämnde bilen till brainy innan. jag tackar så innerligt för ¨lånet och är glad att jag har funnit en brainy... synd om er alla som inte har hittat brainy... men jag har hittat henne, och lagt beslag på henne.. så ni kan ju prova att ta över henne om ni vill.. HON ÄR BARA MIN BRAINY!! haha.. nu kommer brainy bli så rädd och tror jag börjar bli psykad.. men hon kan vara lugn... ett tag till iaf = D

jag ska packa upp lite avsnitt av DH nu sen ska ja sätta mig för att kolla på det. Jag hoppas natten går lika snabbt som vanligt.. gör den alldeles säkert..

c u

jobbar i natt

såg nu att mitt inlägg igår inte hade blivit publicerat. bara kommit till utkastet.. antar att ja klickade fel igår.. men som vanligt står där absolut inget intressant..

och nu ska jag in och läsa på stoffes resedagbok... och se gossipgirl =D

så ja har inte tid o sitta här. . sen måste ja ju sköta mitt jobb med =D är redan trött och har jobbat i 40 minuter.. inte bra inte bra .. .



fasiken

Idag börjar jag att jobba igen. Jag har tre nätter framför mig och jag har sovit hela dagen. Nästan precis ätit frukost och undrar vad jag ska hitta på under kvällen nu innan jag börjar jobba.

diska var ju ett alternativ innan vi får se hur det blir med det. babe hade ju blivit glad iaf. han är inte hemma.

men nu när jag tänker efter så tänker jag nog inte alls diska... jag gick ju och handlade igår om han diskade så då får jag stå fast vid det. Inte på humör för att vara en übersnäll flckvän... man vill ju inte skämma bort honom =D haha

nej.. duschen nästa sen får jag väl se vad som händer . .

tebaka

då var man tillbaka igen. helgen har varit underbart lugn och skön.
Provade att äta fondue. helt okej men man betalade mycket pengar för att äta mycket pommes och inte veta om man åt färdigt kött.. men än så länge så mår ja bra =D

och jag är i full gång med planering av en fest som förväntas bli lyckad.. och det går sakta frammåt . som tur väl är har jag ju medhjläpare med så =D eller hon är ju lika delaktig som ja så jag tror inte ja ska kalla henne medhjälpare.. mer medkompanjon kanske.. haha ja vet inte..

ska snart inom en snar framtid till min systeryster med ekorrenelia (norsk brytning) och kolla film. mysigt värre.. bra det hade varit om systeryster bakat kladdmuffins.. lär nog inte hända =D

date? ! ?

På lördag ska jag och Babe gå på bio. Det har jag bestämt. Jag tänkte att vi skulle ha en sådan heldag. Kanske skulle man gjort något på förmiddagen och sedan avsluta kvällen med något gott och bio.. .. men jag vet ju inte hur sugen han är på att umgås med mig en hel dag. . .vi får väl se

På jobbet idag går det iaf bra. jag har redan ätit upp mina mackor och jag är sugen på något sött så jag sitter och kränger vindruvor och dricker saft. . saft utan socker denna natten. Förra natten hade jag med... Vet inte om det är som jag bara inbillar mig men det känns som jag verkligen är beroende av socker.

Jag ska stå ut och när mina 1 kg vindruvor är slut hugger jag in på äpple =D haha... jag ska nog vinna denna natten med tror jag.

Sitter även här och hoppas innerligt att min klänning från stylebystars kommer imorgon eller på fredag så att jag kan ha den på lördag. hoppas hoppas..

nu ska jag se ett till avsnitt av Desperata Husrfruar, sen ska ja stryka och städa toaletten..



jobba

Nu är det snart dax för att gå till jobbet. Jag har hunnit sova nu lite till. Kommer nog inte gå någon nöd på mig inatt.
Även om jag slutat med colan på natten så fungerar det nog rätt bra med saft tror jag,

Ska gå och fixa lite nu innan jag ska iväg.


julen e ute

Då har man vaknat idag med. Ska jobba natt inatt om folk undrar varför jag sover hela dagarna..
Just nu försöker jag få babe att resa sig och gå till jysk med mig. hihi.. sen ska vi äta-... har jag bestämt för jag är hungrig... konstant hungrig nu för tiden... haha..nu när man börjat äta mycket mat och börjar bli lite småfet så där så känner man hur mycket mat man behöver.. haha

jaja... jag slutar nog äta när jag inser att det snart är bikinisäsong =D jag menar vem blir inte motiverad av en sådan sak?? HAha

Vår fina julgran helt i guld
Och igår så plockade jag ner alla saker från granen så nu ska babe bara plocka ner själva granen.. oj nu reste han sig.. betyder nog att han börjar komma igång =D bäst ja slutar.. haha



glad??

Jo.. visst blev han glad.. men han sa ju genast att jag satt upp dom fel.. det får han själv fixa isf.. jag har gjort mitt bästa. ..

Nu ska jag gå och städa lite till. Han skulle dammsuga imorgon. Skönt att slippa det iaf.. även om det är mycket roligare än att plocka undan. haha...

"du vet om att det är mest ditt skit som ligger här?" Sa han och flinade.. haha.. såå söööt min babe är.

jag gör babe glad

Babe kommer få en mycket fin överraskning när han kommer hem... Och en ganska nöjd flickvän... haha... jag är så himla flitig så jag vet inte var jag ska bli av...

Nu måste jag diska innan han kommer hem.. han slutar nio men han har en förmåga att gå tidigare när han jobbar kväll så. .

godnatt snart då

Om cirka 2 timmar och 12 minuter slutar jag. Segaste natten på mycket länge har detta varit. Är nog för jag inte har haft min kära cola. Men jag har bevisat för mig själv at jag klarar mig utan  så jag ska köra på det. . vill inte ha några hål i tänderna.. någonsin..


ja hejdå

nu vet jag

Då har jag suttit här och verkligen försökt. Jag har sett några avsnitt av blondinbellas tvdagbok.. ja.. sett och sett. jag hörde mest för bilden hängde sig.
Men bara hur hon pratar och hennes sätt att vara.... hur ska man säga det.. irriterar mig.. jag vet inte. . .

I första avsnittet handlar det om att hon hatar att diska.... en anledning var att naglarna förstördes.. haha ..

samtidigt kan jag inte låta bli att gilla henne lite ändå.. alltså som hon själv uttrycker det:"Tänk att jag 18 år får gå på filmpremiär med sveriges alla kändisar, hur sjukt är inte det?" Ja.. något sånt sa hon i avsnitt två.. Hon har ju verkligen lyckats..

Men jag tror att hennes målgrupp inte är sådana som mig.. därför känner jag av den där lilla irriterande känslan.

Så jag kommer nog inte ägna mig så mycket mer åt henne nu.. eller... iofs.. dansar hon verkligen cha cha på ett lika bra sätt som jag på fredag är hon kanske värd min röst.. haha skämt åt sido..

you go girl =D


sortering bland kläder

Då är min lillsis här. Och hon har nu tagit de kläder hon vill ha från min garderobsrensning... Så nu är et bara att ge bort resten till välgörenhet.. haha.. skönt. Känns så bra när man har gjort det. Jag tror jag har en sådan rensning en gång om året.. bara det att jag brukar inte sortera bort så mycket..
Men sen jag flyttde till ronneby har jag gjort det typ fyra gånger och slängt minnst två säckar varje gång.. Nu blev det två ikeapåsar fulla.. Mer plats till mig och mina nya kläder =D

Jaja.. nu ska jag försöka städa lite och lillsis är fortfarande här så =D

btw så är det jobb inatt . . .

IKEA

Idag väckte brainy mig och vi stack till IKEA och jag hittade både gardinde roch hyllor... det var en mycket lyckad ikeatripp även om vi fick köa både på parkeringen in och sedan ut...


YES

Nahina... Räddaren i nöden.... Hon hörde inte av sig en minut för tidigt.. =D hon vet att man inte kan tacka nej till lite balck tower =D

Och vet ni??? Knäna känns jättebra idag.. bara problem med trappor.. men jag kan sätta mig ner normal och ställa mig normalt.. nu "svider" det bara.. knakar inte då..

nu fick jag helt plötsligt jättebråttom..

knähelveteeee

Godmorgon. Pigg och allert kanske man inte är men jag har ändå kämpat mig upp. Kan inte sova bort hela dagarna. Jobbar ju ändå inte natt nu på länge och HAR NI SETT UT? Solen lyser ju idag med. alltså otroligt tur man kan ha.

Så för en gångs skull tänkte jag inte sitta här och dega tills jerry slutar. han slutar ju trots allt ikväll kl 21 så..haha..

Jag ska försöka resa mig upp och ta mig till duschen... eftersom mina knän vägrar att bli bra så börjar jag faktiskt fundera på att ringa en doktor. även om jag är trött på att gå dit och höra att de inte kan göra något. De är säkert lika trötta på mig.. "När ska hon inse att hon kommer få ha ont hela livet" .. Sorry guys.. jag tänker inte acceptera... Något borde dom ju kunna göra..eller är de bara för lata för att hjälpa till bara för att de inte hittar något fel..någonsin..

Hahaha en gång trodde dom ju typ jag hade knarkat, då skakade jag i benen, de sa också  att jag mådde psykiskt dåligt och ville ha mig till psyket... visst jag mådde inte hundra gunnar i huvudet då... men skakningarna har kommit tillbaka ibland och det är liksom alltid när man gjort samma sak.... men ... det är ju bara jag som knarkar eller har ett psykbryt... Väl lättare att skicka vidare mig.

Men iofs... de skickade mig till en doktor i eslöv, och en psykolog (vilket jag avbokade) och då fick jag gå till sjukgymnasten och hon tipsade mig om inlägg i skorna.. och de har fungerat superbra ända fram till nu.. det komiska var att sjukgymnasten satt och pratade halva tiden om hur jag hade det och hur jag mådde.. jag vet att det finns sjukgymnast blandat med såndär "knäckare," Naprapat eller vad det heter.. men inte visste jag att de hade blanding mellan psykolog och sjukgymnast... haha.. jaja..

iaf... så funderar jag på det idag... men jag vet inte.. jag är som sagt trött på att se deras förvirrade miner och kli i håret..
så jag tänkte nog vänta några dagar till.. för hur det än känns idag så var det värre i onsdags.. och det är ju ett bra tecken..

nu ska ja in i duschen, alt äta frukost. Ska möta vixi kvart över tolv.

RSS 2.0