tågluffa

Tågluffa is the shiiiit. right??

det är något som jag hade kunnat göra med min älskling lätt, men som han aldrig någonsin skulle få för sig att göra med mig.. konstigt va??

tror ni man kan kidnappa honom?? haha

sista natten på ett tag som ja fyraflummar D=

Vilken natt =D Även om jag tycker det är mycket skönare att vara "hemma" på det vanliga stället och jobba så är det ändå segare än segast.
Kan bero på att jag inte har haft något att kolla på. Inga serier eller något alls. Så jag har bara suttit och kollat runder på internet.

Jag har faktiskt beställt två saker. Den ena saken är en katalog från Lunds universitet med olika kurser.. får väl se om jag någon gång kan hitta något som faller mig i smaken.
Det komiska är att varenda gång jag funderar på att plugga så tänker jag hela tiden på så mycket jag vill . Men i slutändan brukar det ändå bli att jag tycker att socionom känns mest rimligt.. så varför pluggade jag då inte bara direkt till det istället?
ja... den som kan svara på den frågan vinner ett daim.. känns som om det hade passat mig verkligen.. man får ju så många valmöjligheter med efteråt. jag hade nog trivts bra som en sådan som plaserar ut barn eller planerar och lägger upp planer och så.. ja jag har ingen aning om vad jag snackar om men jag hade velat göra det =D
meeeeeeeeeeen... vi får la se =D sen är det ju det att när ja bestämde mig för att vänta med att plugga just till socionom så bestämde sig alla andra för att plugga just till det så nu behövs d säkert inga sådana när ja väl blir klar isf..

ahah..

iaf.. den andre grejen ja bestället var ett sk kosttillskott för 200 spänn =D man ska ta en tablett 30 minuter innan man tränar eller äter (antar att de menar den största måltiden på dagen?) Vad gör den då?? Jo den gör så att man orkar med och så bränner man mer fett..
Så skulle jag nu på gymmet stå och se helt galen ut och vara drogad, så e d för jag har beställt något skit från internet..
men jag tyckte att det lät bra och jag kunde inte hitta några konstiga saker i det heller.. hmm nu när ja tänker efter så stod d inte alls vad d var i dom.. bara örter.. haha.. hur bra e d??

ja.. iaf ska ja va slimmad till beachen 2009 får ja hursomhaver lägga på ett kol så de tabletterna får helt enkelt fungera bäst dom vill..
kanske är det sådana psykologiska tabletter (ellar vad det heter) som egentligen inte fungerar men man tror på dom alltså så fungerar dom..ja ni fattar ??

haha.. mitt vanliga 4-flums-inlägg kommer ju bli hur bra som helst..

när ja skriver så här sent så skriver ja faktiskt utan att tänka på vad ja skriver ja bara skrver det som faller mig in.
antar att detta är helt olästbart för er (dig?) och att ni fattar noll, men det gör inget för det roar mig iaf .

jag längtar tills imorgon när jag kommer hem, då ska jag sova till tio sen ska jag upp snabbt och göra mig iordning sen ner på grappa för att träffa en som  heter samma som jag =D sen blir det att fixa lite saker till jobbet, som tejp, kolegieblock och pärmar.. jag ska få ordning på mina papper hade jag tänkt.. det får vara slut med att ha köksbordet belamrat med mina viktiga pappor i en salig röra..
någon som är en höjdare på att organisera?? läääär mig snälla =D

stackars ekkorrenelia... sjuker som hon är.. hoppas att hon kryar på sig den söta damen =D

ja och så ja då? ja pratade med stoffe innan på msn.. han är i sydney för er som inte vet. Och vet ni? Han startade webcameran så ja äntligen fick se honom. var ju hundra år sedan.. så konstigt det kändes.. helt plötsligt så (eller ja inte helt plötsligt jag fick ju faktiskt tjata en hel del innan hon visade sig) dök hans nyblivna tjej upp och vinkade.. hon är tysk, som inte är tysk som kommer fårn ett annat land som bor i tyskland med hittade stoffe och reser nu med han i australien.
haha jag skrev att hon vad söt men absolut inte så söt som mig. för det var hon inte.. han höll väl med mest för att vara snäll =D
Snart är det iaf bara en månad kvar tills han kommer hem och det ska bli skönt att ha han här =D

Nu ska jag gå och ge tjejen meducin..

hajdå

delfin-i-människokropp-förbundet??

Jag sitter här och kollar igenom min mejl och hittar många roliga från folk man inte har så smkt kontakt med längre, och från sådant man inte har någon aning om varför man fått.

ta detta tillexempel:

Hej du!

Vi vill bara tipsa om vår webbplats www.svedimf.3w.se.
Vi är förbundet för den, som känner sig som en delfin i en människokropp.
Känner du någon som känner så, så meddela gärna att vi finns.
Ha det så bra!

Vänlig hälsning,

Svenska delfin-i-människokropp-förbundet
www.svedimf.3w.se

Haha det roligaste var väl ändå att jag direkt tänkte på Vixi när jag läste det?? Hon är ju så förtjust i delfiner.. men hon har ju inte ens någon mejl...
Någon som fått något liknande mejl??

Nattsamtal med (en glömsk)Babe

-:- Smelata -:- säger:

vad ser du på tv?


babe säger:

jag ser always sunny in philadelphia


-:- Smelata -:- säger:

okej =D ja såg en dokumentär innan om en tjej som bantade ner sig till size zero på 30 dagar.. sjukt bra.. haha d värsta är väl att jag tyckte den var bra på fel sätt.. =D


Babe säger:

haha


Babe säger:

ja du får inte bli ett skelett baby


-:- Smelata -:- säger:

haha nej ja ska inte bli skellet =D d kommer ja aldrig att klara.. men lite magrutor har väl inte skadat någon?


Babe säger:

hahha bara du inte blir för biffig


babesäger:

då blir jag kanske rädd för dej istället


-:- Smelata -:- säger:

haha nej men den ska bli platt.. =D


-:- Smelata -:- säger:

haha ja kanske blir biffigare än dig =D


-:- Smelata -:- säger:

då e d ja som jagar dig upp för trappan med tvättpåsarna =D


Jarru säger:

hahaha


Babe säger:

ohh fan jag har glömt tvätten


Babe säger:

bra du nämde tvättpåsarna


Babe säger:

kommer strax


-:- Smelata -:- säger:

haha D=


Skooooor gör mig lycklig

Källa: Halens

Jag har suttit och spanat in dessa skorna från halens nu många nätter och just idag kan jag inte förstå varför jag inte har beställt dom än?? Dom är sjukt snygga och de är ju superbilliga..

Jag tror att det har lite med att göra att jag redan har så många skor.. men just sådana har jag ju inte...

Så jag hoppas att de finns kvar imorgon med så ska jag hem och rådfråga med min älskling. inte för att han kommer kunna hindra mig från att köpa dom, men för att jag gillar att argumentera lite inför mina skoköp. Det känns som skorna kommer med mer glädlje då när jag verkligen får tänka till..

eller så är det bara att jag måste ha alla fina skor jag ser.. haha.. =D
Dom ska stå bredvid mina andra fina rosa skor =D


Visst kommer de bli ett tjusigt par???

bara massa flum

Knäna värker för jag har suttit i en obekväm stol och suttit alldeles för länge . Jag vet vad det kommer resultera i.

Och inte har jag tänkt ut något till dansleken klockan 10.00... hur ska det gå? Jag komer dessutom vara död. Se ut som ett spöke och ja, inte ha någon ork. Stackars barn. vad ska de tro?

Nej denna natten har varit segare än segast. Även om jag sov bra igår innan jag började så har jag suttit här i min dvala.. kan bero på att jag mår dåligt. antagligen. Huvudet värker lika mycket fortfarande. det började igårnatt.. trodde det berodde på matbrist men nej, inte ens förbjuden choklad har botat min huvudvärk inatt.

Nu ska jag snart gå ut i korridoren och försöka leta upp en sköterska som kan ge mig lite frukostsond. ja, jag ska inte ha den men min brukare ska.
Sonden hon skulle ha vid fyra höll på att bli försenad för det fanns inte något som tydde på att det var någon mer än vi där.. men sen kom där en efter en kvarts väntan =D

så jag får väl gå ut och ställa mig där igen och se dum ut. Det är sånt jag gör på natten.

och världens hemskaste tanke slog ju mig nu med.. jag jobbar en hel halvtimme längre idag. jag slutar ju inte förrän 08.00.. hoppas att Emma kommer tidigare än 8 iaf så jag inte behöver stanna kvar så länge.. ibland avskyr jag när man inte kommer ifrån. Men det är bara när jag slutat 8 för då har jag bara suttit och väntat i en halvtimme typ..

haha. vad mycket babbel... De som har orkat läsa enda hit ner.. stackare.. hade du inget bättre för dig??

Jaja.. iaf... upp och jobba med mig nu och jag ska säga er att det kommer bli så skönt när jag väl kommer isäng vid halv tolv.. men sen ska ju cornelia ha datorn med.. just det.. sikket skit.. ja hänger den utanför dörren =D haha eller så ber ja bara babe öppna dörren så han kan ge den till henne.. men ja måste ju isf meddela henne det.. haha nej usch.. ja får väl hålla mig vaken tills hon varit o hämtat den. i risk om att hon inte kommer förrän jäääääääättesent..
men va fan bryr ni er om detta..

hejdå

nattarbete nej tack

Nu har jag 2 timmar kvar på jobbet och jag vet inte riktigt var jag ska bli av. Det är supersegt och jag blir knäpp i huvudet av detta.
Jag tror inte jag är gjord alls för att jobba natt.. Konstigt det som passade mig så bra innan.

Önskar mig ibland några miljoner så man har mer att välja bland..
tror jag ska lägga ner projektet jobb snart och hitta något roligare och sundare att sysselsätta mig med.

ja.. iaf snart ska jag bege mig ut i korridoren och be om sondmat, sen ska morgonen gry utanför fönstret och jag ska få sova.

kommer bli en lång väg hem . .


hmm

Jag har suttit här och och sökt på god mat. Inte för att jag behöver bli frestad men pga mitt förra sms..

Inte låter tacosalld helt fel eller?? tror nog ja ska satsa på det på lördag. imorgon kommer jag inte palla göra någon mat om inte jerry vill ställa sig vid spisen.. men just fan han ska ju på ishpockey..

ibland undrar ja.. . ..

sjukhusjobb och bantning

Såg att jag fått en anonym kommentar som verkade mycket frågande om varför jag skulle jobba på sjukhuset.

Det är alltså inte svårare än så här att min brukare som jag tar hand om ligger inne på sjukhus. Så jag har inte bytat jobb, bara miljö för ett tag.

Så jag sitter just nu inne på ett litet rum i en fåtölj som inte alls är lika skön som den "där hemma" .

Så nu är det upprätt. Jag jobbar inte på sjukhuset om kommer aldrig göra det heller. Höll på att svimma innan bara när brukaren skulle få medicin.. haha.. jag är så klen.. =D

Denna natten är lika dryg som alla andra nätter här inne fast denna natten startade ja datorn i tron om att jag skulle fördriva tiden med sims, men ack så fel jag hade. Hade ju glömt spelet hemma. Får ta med det imorgonnatt istället..

Idag sysselsätter jag mig alltså genom att leta på internet efter någon bra diet jag kan börja med. Jag har liksom gått upp 10 jävla kilo sen jag träffade min älskling. jag vet att många tycker det är superkul, vissa tycker det är bättre så här och jag vet att visa glädjs för sig själva för att jag äntligen inte är så smal längre.. men det är för de själv ska må bra . (Nu syftar jag inte på någon som läser min blogg så ingen behöver ta åt sig. jag menar bara folk i allmänhet)

Men det är så att jag trivs inte själv. Visst, jag fattar att jag inte kan väga 40 kilo.. men jag vill definitivt inte väga över 50, vilket jag gör nu och det är ju helt hemskt..

Situps säger babe.. så det får väl bli det.. =D
jaja jag ska iaf vara så himla glad över hur jag ser ut för jag är lååååångt ifrån i behov av att tänka på vikten, men för mitt psyke så skulle jag tänkt på det för längesedan. så för att hitta någon balans i min kropp om vad som är rätt och fel så bestämde jag mig för att mötas på halva vägen.
Min hjärna säger att ja vill väga 42 kilo, vågen säger jag väger 56, därför så går jag ner till 49 kilo och alla är glada =D
(Nu har jag inte vägt 42 kilo på flera år så tro inte det nu, det var bara en siffra)

Men vem bryr sig om mina nojjor?? Nu ska jag äta äpple och kolla vad som går på tv.

p-möte

Då har man haft personal.möte och ja tyckte vi kom fram till några vettiga saker iaf.. och så fick jag ju något att göra inatt med.. .renskriva =D nu när jag ska jobba på sjukhuset inatt igen så är det alltid trevligt att ha något att göra..
Förra "jobb-perioden" jag hade där inne så fick jag typ stå upp i en halvtimme bar ao glo för jag inte skulle somna.. haha..

Så ja.. nu ska jag nog försöka sova lite.. men snart kommer ju babe hem och då vill jag ju mysa med honom =D

2 som jag?

Efter att ha försökt sova så länge som möjligt så somnade jag och vaknade tolv. Har nu ätit frukost och ska göra mig iordning inför mötet vid två. Jag blir hämtat ett så det är ju alldeles strax. Ha.. jag har inte förberett mig något på papper, bara i huvudet.. jag känner mig inte så speciellt duktig på det där med att hålla i möten..
Förhoppningsvis kommer jag få hjälp snart och det ska bli kul . Om det nu går igenom. Det verkar ju vara svårare än vad jag trodde..

Iaf.. jag skulle bara berätta att jag sökte mig själv på facebook. Och det visade sig att det bara fanns 1 till som hette som jag  där =D Hur coolt är inte det?? Jag borde verkligen gå och bli vän med henne. Min syster har redan blivit vän med sin "namnvän" haha.. fast ja vet inte riktigt hur jag skulle formulera vänförfrågan: Hej tänkte vi kunde bli vänner eftersom vi heter likadant ?? haha.. det är ju många som gör det liksom.. så ja.. jag vet inte .
får fundera på det lite.. hade ju varit mycket bättre om ingen hetat som ja utan bara ja.. ja kan kanske muta tjejen att säga upp sitt medlemsskap?? haha.. snällt =D

Nä.. nu har jag annat för mig som att platta mitt fågelbo till hår och klä på mig annat än ett par alldeles för stora gröna mjukisbyxor =D

IRL-agents

På tal om just ingenting så har jag och Brainy nu börjat med vår bloggidé. Det börjar halvbra men jag tror vi kommer tycka det är kul ..

Bloggen handlar om uppdrag. I vardagen så ger vi oss uppdrag och uppmanar även läsarna att vara med och "leka". Så mycket roligare dagen blir när man får något sånt o tänka på.

Idag så är det "styla din lilltå". så vill ni vara med så gå in här och läs mer om reglerna och så =D

ha en bra dag.

nu ska ja duscha och göra mig redo för att leka med mina småsyskon.

Katt bortskänkes

Vaknade helt sent idag. Sov fan tolv timmar typ.. inte bra. Jag är helt täppt och känner mig helt tung i kroppen.
Min tröst är att det aldrig är förkylning.. Det är bara min kattallergi som jag får dras med halva dagarna, hela vissa dagar då jag aldrig är utanför dörren så pass länge så det hinner försvinna ..

Jag måste nog överväga att verkligen göra mig av med henne för så här kan jag ju inte ha det.

Ingen som vill ha en liten mycket söt och kelen kise?


Brainy & Stinky on a mission

Så nu är den startad.. Min och Brainys uppdragsblogg =) Så gå in och läs, se om det är något du själv vill göra och berätta gärna för oss D=


hahahaha

Vilken mysig kvälll det blev igår. Jag hämtade upp morbror frille sen drack vi lite och kollade på melodifestivalen (ja det gjorde ja faktiskt) och sedan lyssnade vi på musik.
Vid tolv tog vi en sväng ner till grappa. Det var sjukt längesedan alltså. Jag drack en irish coffee och mattias en öl, sen vid tio över ett drog vi hem igen till mig och busade med Ästår. Hon sov som en stock nu fram till halv tolv när jag och jerry vaknade.. haha ska nog busa med henne varje dag innan läggdax tror ja så hon slipper busa med våra fötter =D

Mattias åkte hem vid två och jag somnade nästan direkt efter det..

Idag vet jag inte riktigt hur planerna ser ut. Nu ska ja iaf äta frukost.

sjukhus

Då har man anlänt hem från sjukhuset då. Jag hittade Brainy liggandes i en säng på MAVA. Stackaren. Men hon hade iaf fått lov att börja dricka cola igen =D haha.. det var nog det värsta att vara utan.

Vi satt och pratade om allt från snoppar till blondinbellas pojkvän, sen fick hon en rumskamrat och det oisolerade tygbiten drogs för. Maten serverades i form av stuvad vitkål, färsbiff och potatis (säkerligen konserverad).

Efter ett försök att prata tyst för att inte störa den högljudde grannen gick vi ner en sväng till pressbyrån. Jag upplyste sköterskorna innan vi gick att jag var undesköterska så skulle det hända min Brainy något så fixade jag det =D

Vi gick en liten runda och kollade runt. Man har ju inte utforskat sjukhuset så mkt egentligen men nu hade vi ju ändå tid efter jag tryckt i mig mina två korv med bröd. En cigg, och sedan åkte vi upp i hissen som är byggd som ett stall till avdelningen igen. Satte oss i allrummet och tittade på tv och sen körde jag hem. Jag vet egentligen inte varför för här hemma är jag superensam förutom en tjurig katt.
Till och med personalen tyckte inte jag skulle lämna henne där nu när det var festival och allt. Jag bara: HUH?? Festival?? haha..

ja iaf.. nu e jag hemma och känner mig som en trist kompis som hellre sitter hemma i soffan helt själv än håller henne sällskap på sjukan ..

score =D

Jag hade svårt att sova inatt.. lite orolig och nervös inför dansleken idag. Men jag drog mig dit och när alla barnen satt där trodde jag inte ens då att jag skulle klara det.

varför skulle de tycka om mig och göra som jag vill liksom?

haha... shi fick jag. det blev lyckat... även om det slutade med att jag blev runtdragen på golvet av alla barnen för de skulle känna om jag var spagetti så hade de iaf kul och det var ju det som var mitt mål idag.
att vända på steken och få barnen till att skratta.. och de gjorde dom.. =D

så nu firar jag med en rostad macka med pepparsalami..

nu jevlar

Ska hem till morbror frille och titta på lets dance snart. Räddaren i nöden han alltså =D haha.. som tack så får han tre öl av mig =D hiih..

stackars brainy som ligger på sjukhus. Ni kan tänka er hur chockad jag blev när hon ringde från skyddat nummer och sa med klen röst: Hej det är Brainy. Jag bara: Men hallå va fan ringer du på skyddat nummer för?? haha.. svaret: För jag ligger inlagd på sjukhuset...
det värsta var ju att hon gjort det sen igår och jag har inte funderat så mycket på varför ja inte hört ngt från henne.. alltså ja har ju inte blivit orolig.. borde ja de?? haha..
ja hon skulle väl antagligen få komma hem imorgon så då ska jag leka med henne. vi ska starta vår fina blogg då.

jag kom ju på nu i all hast att jag inte planerat något från barndansen imorgon. jag får ta med mig block o papper till morbror.

nu måste ja fixa det sista innan han hämtar mig..

tjao tjao

Goddagens alla kära.. Jag såg inte att det var fredagen den trettonde förrän jag kom in här... men jag hade min otursdag igår så jag tror inte att denna iaf kan bli värre...

Nu ska jag snart gå och fixa till mig sen ska jag möta Vixi för vi ska gå in på biblan och hyra cdskivor (haha ja) och sedan gå in på specsavers sedan ta en fika . . vi kommer ju komma ut o fika när det är som mest folk ute... varför??

jjaja... danslek imorgon då. Får se hur många barn som kommer efter förra veckans fiasko. Jag hoppas på att de flesta kommer tillbaka så jag får chans att rätta till allt efter en annans fel..

JA... annars är det väl inget annat nytt.. Darling är o tränar tror ja, han gick när jag pratade i telefon så..

nej nu har ja bråttom, även om vixi alltid är minst fem minuter sen.

jag är död

Somnade i soffan igår och vaknade vid två, förflyttade mig till sängen och började genast drömma mardrömmar.

Det är så sjukt störigt tycker jag.

Hoppade av simningen för att jag vaknade med huvudvärk och mardrömmarna handlade just om vatten. Tänkte inte att det var värt att riskera något nu direkt efter en dröm som slutade med att jag dog. . .

Men nu ska jag till gymmet och styrketräna så jag slipper inte undan iaf..

Egentligsn har jag hört att om man drömmer att man dör, eller drömmer att man är död, så betyder det att det kommer ske en förändring... hmm.. ja vet inte.. ska nog googla det sen.. bara det betyder allt annat än just det man drömmer så är jag nog nöjd..


nu har ja bråttom...

Stinky och Brainy



Stinky
: "Gee Brainy, what do you want to do tonight?"
Brainy: "The same thing we do every night, Stinky-try to take over the world."


lyckat ändå

Fikan med morbror frille gick som vanligt smärtfritt. var mycket trevligt. Sen på något sätt så fick ja med honom hem till mig för att kolla på topmodelfinalen med systeryster och brainy.. ÄStår låg en stund i hans knä och mös..

men det roliga var ändå att man ibland hörde morbror frille "fnittra" till lite på lite konstiga ställen.. där vi liksom inte såg det roliga.. haha.. snacka om att killar ser på saker annorlunda..

bestämde mig för att simma imorgon med honom vid tio. Kanske jag orkar mig upp lite tidigare och går och styrketränar innan. Lite mage och ben och rygg, rumpa. tror det blir det. Får nog bli bra. sen har ja ju hela dagen på mig att göra annat.

som att åka till lund och gå och se hur en riktig lyckad danslek går till.. ska bli kul och se faktiskt.

sen ska jag och babe ha en riktig mysig kväll med varandra =D istället för på lördag för då jobbar han natt, precis som idag..

nu ska jag antingen krypa ner i soffan och försöka sova, eller så städar jag lite.. är inte motiverad till något av det så vi får väl se hur det blir.

fuck fuck

Ibland undrar jag om inte livet hade varit mycket lättare om man varit en "looser" .. En utan jobb och verkligen inte bry sig..
Man hade kunnat göra det man gillade och hade levt hemma och verkligen inte varit beroende av pengar, för man har aldrig haft några...

haha.. jag är en typsik person som aldrig blir nöjd.. det kan alltid bli bättre.. även om ja just nu tycker att det känns som om att om det hade varit sämre så skulle det varit bättre..

för folk utan framtid, är folk utan hopp, och folk utan hopp blir aldrig besvikna. O så länge man inte är besviken så är man ju lycklig . . . .

ja... whatever.

nu har ja dragit på mig mina byxor o jag fattar inte . . varför föddes ja inte fet så jag kunde slippa denna övergången?? aha. för träna är ja ju tydligen helt för lat för och omotiverad...

nu ska jag gå o fika med morbror.. men först ska ja försöka sminka mig..

lyckad shopping

Mohaha lätt att jag ska dra med min pojkvän när jag shoppar fler gånger. Liksom dra in honom på Gina där det e värsta kriget och jag ser hur han lider, fan vad jag snabbade mig. Och jag hitade en klänning som jag ville ha. Grejen var att jag pallade inte prova så jag köpte en i s och en i m.. Eftersom dom bara kostade 29 kronor så kunde det kvitta..
Darling sa att det egentligen var lite elakt att köpa två, tänk den stackaren som inte får någon..
Den kan gå in på Tradera och köpa den ena hos mig för 1 krona =D haha..
han hade rätt för jag tog den sista i m.. men skit i det..

sen var vi inne på hm och där hittade jag ett par svarta byxor med Hög midja. först tänkte jag inte ens pröva dom för jag har inte fått på mig byxor på år och dar och jag vägrar köpa byxor i större strl än 36. då får jag banta.. men de passade superbra och jag blev så lycklig för jag letat så mycket efter just såna hur länge som helst... Det bästa av allt är ju att de är från Hm och kostade 300 spänn.. lyckat..

nu vaknade babe efter vår powenap och vi ska nu se bolt.,


gymmat

Jag känner mig så himla nyttig idag. Jag gick till gymmet =D haha.. evigheter sen. Jag sprang först i 20 minuter (egentligen är jag tillsagd att springa efter ja styrketränat men jag tyckte det var skönt att ha det avklarat) och sen styrketränade jag.

Nu har jag duschat och väntar på att darling ska bli klar för att komma och pussa på mig lite.. sen ska vi in till lund och shoppa =D myyyys eller vad så här på fredagskvisten??

Love him.. hihi

Imorgon blir det lite "tjejfest" här hos mig. Med Vixi, Sofia och möjligen två till.. Egentligen så skulle vi va hos Vixi men hon bor ju typ 30 min från stan (när man är full iaf) och jag bor fem.. så lättare att ta sig ut sen när man väl ska det =D

shooot

Fasiken .. . såg topmodel hos systeryster och hon gjorde en helgod grej vi åt till... fruktsallad med typ hemmagjord vaniljsås.. hon är fan grymmare än grymmast..

jag kom hem vid elva igen och då var älsking inte hemma, han är på villovägar tydligen.. får väl se när han anländer hem igen.. jag kommer nog inte kunna hålla mig vaken.. han nämnde någon gång vid två.. haha.. pokerfreak.. min lilla sötnos..

ja.. och så blev jag så arg på sims2... när jag verkligen hade kommit igång så hängde sig hela skiten sig.. och så fick jag starta om datorn. jag har inte ens startat spelet igen för att kolla när jag sparade sist. jag antar att det är sjuuuukt längesedan . . .

ja nu ska ja försöka sova..

konstiga drömmar

Segt. Som vanligt somnade jag i soffan när jag och darling kollade film. Den verkade bra filmen så jag får väl se den sen då.
Jag har ett svagt minne av att han bär mig till sängen =D haha... ja det var kanske lika bra för när jag vaknar i soffan och ska ta mig till sängen är jag värre än full alltså.

sen hela natten har jag haft konstiga halvräliga drömmar. jag vet inte riktigt vad det är jag drömt =

nu ska ja borsta tänderna sen ska jag ner och kolla synen...

sims, synundersökning

Jag såg topmodel hemma hos syster. mycket trevligt även om jag var off..

har varit sjukt trött hela dagen. antar att jag vaknade på fel sida för jag har inte varit speciellt glad heller.. inte för att jag är sur men ja ni fattar.. . .

Hann spela lite sims innan.. och det är verkligen beroendeframkallande. jag till och med ligger och tänker på sims när jag ska lägga mig nu .. haha liksom: Shiit hur ska jag nu göra för att få in lilla Jerry junior på privatskolan, och Jerry har inte så många fysik-poäng så att han kan bli befodrad..

sicka jävla bekymmer jag har .. haha

synundersökning imorgon.. förhoppningsvis så hittar de något.. eller så är det bara jag som är så knäpp och tror jag ser dåligt, men inte gör det.. ja kanske inte kan läsa helt enkelt? haha

ja vet itne..

trött är jag nu..

cupcakes o topmodel

Haha hittade Luciafilmen från när jag, Brainy och ekorrenelia gick lucia för systeryster i billinge =D haha skoj. skrattar alltid när ja ser den..
speciellt när Brainy kliar sig nervöst i huvdet vid orden: Bagare =D hahah

Nu ska ja föna håret sen ut i blåsten för att ta mig hem till systeryster där ja ska låna plattång och kolla topmodel =D dels.. funderade innan på att ta med mig en cupcake som ja bakat idag men de är redan så isönder så jag tänker inte ens försöka frakta dom en gång till =D gjorde dom nämligen hos Lina..

jaja... bye

RSS 2.0